UNICEF Virtual Sport Challenge

Wat ontzettend leuk dat je meedoet aan de UNICEF Virtual Sport Challenge! Voer je startnummer in en download je virtuele startnummer. Deel deze op social media met #UNICEFVirtualSportChallenge. Ook kun je het startnummer uitprinten en opspelden tijdens jouw deelname. Na afloop vind je hier ook jouw persoonlijke certificaat.

Heel veel plezier met jouw virtual event!
Terug naar overzicht

Waarom deze challenge?

Wij organiseren de UNICEF Virtual Sport Challenge, om op een veilige, gezonde en leuke manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor UNICEF. Dit doen we om vluchtelingenkinderen en andere kinderen die moeten leven in slechte omstandigheden te helpen aan een betere toekomst. UNICEF helpt deze kinderen door o.a. noodhulp, onderwijs, medische zorg en bescherming te bieden.

Zo is er in Syrië al 10 jaar lang een oorlog gaande waar kinderen voor moeten vluchten. Om een hopelijk veilige thuishaven in Nederland te vinden moeten zij 3900 km afleggen. Het doel van onze challenge is dan ook om allemaal samen deze 3900 km af te leggen.

Wil je naast jouw inschrijving, nog een extra donatie doen voor UNICEF of heb je mogelijk nog extra geld opgehaald? Klik dan op onderstaande button.
Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil!

Doneren

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2021 | Active Birds