Virtuele Groet uit Schoorl Run

Leuk dat je meedoet aan de virtuele Groet uit Schoorl Run! Voer je startnummer in en download je virtuele startnummer. Deel deze op social media met #GUS21 of #groetuitschoorlrun21. Ook kun je het startnummer uitprinten en opspelden tijdens jouw deelname. Na afloop vind je hier ook jouw persoonlijke certificaat.

Heel veel plezier met jouw virtual run!
Terug naar overzicht

Sporters welkom in de Schoorlse Duinen!

Al jaren heten de boswachters van Staatsbosbeheer de deelnemers aan de Groet uit Schoorl Run van harte welkom in het Europees Natuurreservaat Schoorlse Duinen! Ook dit jaar heb je bij inschrijving een vrijwillige donatie kunnen doen aan Staatsbosbeheer voor het duurzaam opknappen en onderhouden van recreatieve voorzieningen in de Schoorlse Duinen. Dat is nu nog belangrijker dan anders, nu zoveel mensen de natuur in eigen land en dus ook de Schoorlse Duinen bezoeken. Staatsbosbeheer bedankt jou hiervoor!
 
De wens van het Staatsbosbeheer is het vervangen van de trappen waarmee je het hoogste duingebied van Nederland trotseert. Met het prachtige donatiebedrag van 2020 heeft Staatsbosbeheer een begin gemaakt. De drie trappen die je vanuit het Speelbos nabij het Buitencentrum Schoorlse Duinen naar de hoger gelegen bospaden leiden, hebben prachtige nieuwe treden gekregen. Hierdoor zijn de trappen weer comfortabel begaanbaar!

Meer info

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2021 | Active Birds