Activated community

Elke organisatie wenst betrokkenheid. Van leden, van inwoners, van klanten, van donateurs, van werknemers, van wie dan ook. Eén van de belangrijkste factoren voor zo’n activated community, is het gemotiveerd houden van je leden om betrokken te blijven. Lees snel verder hoe een Virtual Event hieraan bijdraagt.

Jouw community

Communities bestaan uit gelijkgestemden, die samen de interesse in een bepaald onderwerp, lidmaatschap van een bepaalde organisatie of een klantrelatie met een bedrijf delen. Achter communities zit een gemeenschappelijk doel. Het gemeenschappelijke doel verbindt de leden van jouw community. Laten we zeggen ‘de donateurs van een stichting, die zich inzet tegen dierenleed’ of ‘de werknemers van een bedrijf, die streven naar een plezierige werksfeer en goede bedrijfsresultaten’. Organiseer een Virtual Event dat bijdraagt aan jouw doelstellingen.  

Ready to activate?

Active Birds brengt mensen letterlijk in beweging door meer mensen te laten sporten en bewegen. De belangrijkste reden dat je mensen zich inschrijven voor jouw Virtual Event is echter dat zij zich hard willen maken voor het doel, dat jouw organisatie met dit virtuele evenement nastreeft, en het zich verbonden willen voelen met de mensen, die dat ook wensen! Een Virtual Event biedt leden, klanten, donateurs, werknemers of wie dan ook een leuke, nieuwe manier om intensiever met het gekozen doel aan de slag te gaan.

Connect, geef aandacht en beloon inzet

Aan jou de taak om de betrokkenheid van je deelnemers aan je Virtual Event te versterken. Hoe doe je dat? Door te laten zien dat ze in dit Event met elkaar verbonden zijn, bijvoorbeeld via social media en de live tracking map en het leaderboard in de app. Geef je deelnemers ook aandacht. Informeer en enthousiasmeer ze via (persoonlijke) berichten. En, tot slot, jouw mensen zijn, als het goed is, intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan jouw organisatie, (goede) doel, product of merk. Een beloning motiveert extra om actief mee te doen. Denk aan een unieke medaille of door het verloten van prijzen onder deelnemers.  

Contact opnemen

Active Birds biedt goede doelen, gemeenten en bedrijven een full service tool om Virtual Events te creëren. Ready to activate your community? Neem contact met ons op.

Contactformulier
* = Verplicht veld

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2024 | Active Birds