Active Birds en bedrijven

Active Birds biedt bedrijven een full service concept om Virtual Events te creëren ter ondersteuning van hun MVO-beleid en/of om beweging onder de werknemers te stimuleren.

Waarom een Virtual Event werkt:
• MVO loont
• Fit op de werkvloer
• Sport verbindt mensen

Hoe het werkt: Uitleg in 5 stappen

Bedrijven zijn gemotiveerd bij te dragen aan de maatschappij

Bedrijven dragen uiteraard al bij aan de maatschappij door de producten of diensten die zij leveren, het werk dat ze verschaffen aan medewerkers en de welvaart die dat met zich meebrengt. Maar ze doen dat dus ook substantieel door middel van filantropie, en ook door initiatieven te ontplooien op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Bedrijven beschikken van nature over innovatief vermogen: ze ontplooien veel nieuwe initiatieven op maatschappelijk gebied. MVO kan goed zijn voor de naamsbekendheid en de reputatie van je bedrijf. Een Virtual Event is een krachtige (communicatie) tool om je werknemers en/of klanten te activeren voor het goede doel waaraan je je als bedrijf hebt verbonden.

Fit op de werkvloer

Steeds meer bedrijven en werknemers beseffen dat de hele dag zitten niet gezond is. Bedrijven schaffen bijvoorbeeld bedrijfsfietsen aan om het personeel aan het bewegen te krijgen. Voor werkgevers is het prettig als werknemers fit zijn: het geeft minder verzuim en een gezonde werknemer is vaak blijer. Mogelijkheden om te sporten maakt je bedrijf extra aantrekkelijk voor werknemers en sollicitanten. En wat is er dan leuker om je zo nu en dan aan elkaar te meten tijdens een Virtual Event?!

Sport verbindt mensen

Sport verbindt en verbroedert. Het zorgt voor meer begrip en respect voor elkaar, en daarmee voor een beter evenwicht binnen je bedrijf. Samen sporten zorgt voor andere ontmoetingen, op een laagdrempelige manier. Zo komen collega’s met elkaar in contact, die normaal gesproken niet dagelijks samenwerken. Kortom, de sociale banden worden verstrekt door gezamenlijk in beweging te komen.

Samen sparren

We denken graag met je mee over jouw doelen en hoe die het beste te behalen zijn. Samen denken we na over vernieuwende en creatieve manieren om invulling te geven aan je ambities. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Als je alvast een tipje van de sluier op kunt lichten omtrent het vraagstuk, zorgen we ervoor dat de juiste mensen aan tafel schuiven.

Contactformulier
* = Verplicht veld

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2024 | Active Birds