Wie zijn wij

Active Birds beweegt mensen. Bewegen geeft je een energiek gevoel. Door op een veilige en groene manier actief te zijn op het moment dat het jou uitkomt, voel je je fit. Active Birds biedt goede doelen, gemeenten en bedrijven een full service tool om Virtual Events te creëren.

Kies je voor Active Birds, dan kies je voor:
• Professionaliteit
• Flexibiliteit
• Creativiteit

Actieve vogels

Je hebt er vast weleens naar gekeken: vliegende vogels, die in een grote zwerm allerlei mooie vormen aannemen. Ze lijken wel te dansen. Uit alle windstreken komen ze aanvliegen en vormen steeds grotere groepen. In een perfecte choreografie, waarin elke vogel de koers mag wijzigen, voeren ze een waar ballet op. Active Birds maken ook graag zelf hun keuzes over waar, wanneer en hoe ze in beweging komen. Alle Active Birds samen komen in beweging voor het goede doel.

Het team

Wij zorgen voor beweging, letterlijk én figuurlijk. Dat is waar wij ons elke dag voor inzetten en waar we blij van worden. Eenieder met zijn of haar eigen talenten. Samen maken we er iets moois van.   

Om tafel

We denken graag met je mee over jouw doelen en hoe die het beste te behalen zijn. Samen denken we na over vernieuwende en creatieve manieren om invulling te geven aan je ambities. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Als je alvast een tipje van de sluier op kunt lichten omtrent het vraagstuk, zorgen we ervoor dat de juiste mensen aan tafel schuiven.

Contact opnemen
* = Verplicht veld

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2024 | Active Birds