Full service

Active Birds is een full service bureau voor Virtual Events. Als full service bureau hebben we alle expertises onder één dak. Dat betekent dat we voor elke vraag een oplossing kunnen bieden, met de juiste mensen en de juiste middelen.

Alles onder één dak

Bij het organiseren van een Virtual Event komt veel kijken. Bij Active Birds verzorgen we het gehele traject: van inschrijving tot uitslag. Hoewel de organisatie van een virtueel evenement maatwerk is, kiezen veel organisaties in ieder geval voor de volgende diensten:  

Inschrijfmodule met betaalplatform
Virtueel startnummer en certificaat
Versturen van nieuwsbrief met deelnemersinfo
Eigen app met live tracking van deelnemers
Leaderboard met live uitslagen
Unieke medaille

Onze expertises

We vertellen je graag iets meer over onze verschillende expertises. Alle expertises samen maken Active Birds tot een full service bureau voor Virtual Events.

Expertise: customer care


We zijn goed bereikbaar, zowel voor jou als organisator, als voor je deelnemers. Ervaren collega’s, met kennis van zaken, begeleiden je in het opzetten van jouw Virtual Event. Met onze speciale helpdesk-service zijn we voor, tijdens en na het evenement het aanspreekpunt voor de deelnemers.

Expertise: Marketing en communicatie


Marketing draait om de juiste balans. De balans tussen kennis van de doelgroep, de toegevoegde waarde van het concept Virtual Events, de te kiezen middelen en de boodschap. Het is zoeken naar het wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe. We duiken er graag samen in om tot een doordachte en gedegen marketingcommunicatie strategie te komen!

Expertise: Grafische vormgeving


Active Birds heeft een team grafisch vormgevers in dienst. Onze ontwerpers verzorgen graag het ontwerp van (digitale) producten. Zo kunnen zij de marketingstrategie van het Virtual Event virtueel vertalen naar campagneconcepten, communicatietools en digitale media. Maar ook voor het maken en bewerken van afbeeldingen staan ze voor je klaar.

Expertise: Leverancier van Event Supplies


Maak je virtuele evenement extra aantrekkelijk voor je deelnemers door deze aan te kleden met allerlei Event Supplies. Naast een unieke medaille zijn er nog vele andere mogelijkheden. Wat dacht je van een bidon, bandana of sport shirt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Expertise: Fulfilment


Een virtueel evenement vindt uiteraard voornamelijk online plaats. De benodigde informatie wordt deelnemers per e-mail verstuurd. In de regel ontvangen de deelnemers wel een unieke medaille voor hun geleverde prestatie. Sommige organisaties maken ook gebruik van andere event supplies. Active Birds neemt u het inpakwerk en de verzendingen graag uit handen.

Contact opnemen

Active Birds biedt goede doelen, gemeenten en bedrijven een full service tool om Virtual Events te creëren. Wij organiseren je Virtual Event van A tot Z. Altijd op maat. Laten we beginnen.

Contactformulier
* = Verplicht veld

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2024 | Active Birds