Qoodybag

Digitale goodiebag


Goede doelen en gemeenten verbinden mensen en bedrijven. Active Birds heeft een online tool ontwikkeld om de communicatie tussen deze verschillende partijen te faciliteren: Qoodybag. Qoodybag is een 100% digitale en milieuvriendelijke goodiebag. De Qoodybag wordt gevuld met allerlei leuke acties en aanbiedingen van (zakelijke) partners, ‘Qoodies’ genaamd.

Qoodybag voor non-profit

Er zijn vast en zeker ondernemers en (groot)zakelijke partners aan je goede doel verbonden. Vaak leveren zij maandelijks een structurele bijdrage. Voor bedrijven is het belangrijk dat zij hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen uitdragen en tegelijkertijd hun merk en producten of diensten kunnen etaleren. Qoodybag is hiervoor de ideale communicatietool. Bied alle deelnemers aan je Virtual Event een Qoodybag met leuke acties en aanbiedingen van alle bedrijfsdonateurs. Bovendien vinden Nederlanders uitnodigingen, producten of een korting een aantrekkelijke tegenprestatie voor het steunen van een goed doel.

Qoodybag voor de publieke sector

Overheidsorganisaties hebben een uitgebreid netwerk. Als het gaat om bijvoorbeeld het sportbeleid van gemeenten werken veel verschillende instanties en organisaties met elkaar samen. Bij de organisatie van een Virtual Event biedt de online Qoodybag uitstekende mogelijkheden om al deze partijen ruimte te bieden om te communiceren met de deelnemers. Zo biedt Qoodybag onder andere uitgebreide mogelijkheden op het gebied van informatievoorziening.

Word zakelijk partner

Goede doelen, gemeenten en evenementenorganisatoren, die een Virtual Event organiseren, maken veelal gebruik van Qoodybag. Zij vullen hun digitale goodiebag met acties, aanbiedingen en informatie, de zogeheten ‘Qoodies’, van hun eigen sponsoren en partners. Middels de ‘Partnerbank’ vullen zij hun Qoodybag aan met Qoodies van (landelijke) bedrijven en partners, zodat zij hun deelnemers altijd een mooi gevuld ‘digitaal tasje’ aanbieden. Ook interesse om 100% digitaal, milieuvriendelijk en meetbaar te adverteren? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2023 | Active Birds