Klantcase: Spieren voor Spieren

Nieuwsblad Het Kontakt houdt een Virtual Zomer Event: wandelen, hardlopen en fietsen voor het goede doel. Lekker bewegen in de zomervakantie en ondertussen Spieren voor Spieren een steuntje in de rug geven.

Kontakt Mediapartners

Kontakt Mediapartners is een breed mediabedrijf. Met verschillende succesvolle nieuwsbladen en magazines weten ze de verbinding te leggen tussen lezers, regio en organisaties. De nieuwsbladen verschijnen eens per week in de regio’s Krimpener- en Lopikerwaard, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe en Altena, maar online staat het nieuws nooit stil. Alles onder het motto: Lokaal betrokken!

Event set-up van deze klantcase
Active Birds biedt een full service concept om Virtual Events te organiseren. Met Het Kontakt zijn stap voor stap de mogelijkheden doorgenomen om samen tot een juiste invulling van het Event te komen, passend bij de doelen en doelgroep. Maatwerk is onze standaard.
 
Inschrijving
Digitaal startnummer & oorkonde
App met live tracking
Unieke medaille

In actie voor het goede doel

Het Kontakt steunt met haar Zomer Event Spieren voor Spieren. Middels een online en offline marketingcampagne activeert zij lezers voor zichzelf én voor anderen sportief hun beste beetje voor te zetten. Spieren voor Spieren is opgericht voor kinderen met een spierziekte en heeft een duidelijke missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan.

Digitale Qoodybag

Als extraatje ontvangen alle deelnemers een digitale Qoodybag. De Qoodybag is gevuld met advertenties van lokale ondernemers uit alle regio’s waar de titels van Kontakt Mediapartners verschijnen. Adverteerders konden zich tevens als ‘afstandssponsor’ verbinden aan het Virtual Event, bijvoorbeeld aan de 5 kilometer hardlopen, de 10 kilometer wandelen en de 25 kilometer fietsen. Een innovatief communicatiemiddel voor de adverteerder en een sterk verdienmodel voor Het Kontakt. Samen bereik je het!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze specifieke case of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen
* = Verplicht veld

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2024 | Active Birds