Klantcase: Sportservice Roermond

Sportservice Roermond is onderdeel van de gemeente Roermond. Met het Virtual Event ‘Met Sportservice Roermond Europa rond’ worden inwoners uitgedaagd Europa rond te rennen of wandelen.

Sport- en beweegdeelname in de gemeente vergroten

De gemeente Roermond heeft een rijk verenigingsleven, veel sportvoorzieningen en tal van activiteiten waarbij je kunt sporten en bewegen. Sportservice zet zich dagelijks in om de sport- en beweegdeelname van alle inwoners te vergroten. Dit doen zij onder meer door het aangaan van nieuwe verbindingen, het actief betrekken van partners en de organisatie van (gratis) sportieve activiteiten als het Virtual Event ‘Met Sportservice Roermond Europa rond’. Sportservice draagt daarmee bij aan het welzijn, de kwaliteit van leven en de gezondheid van alle inwoners in de gemeente Roermond.

Event set-up van deze klantcase

Active Birds biedt een full service concept om Virtual Events te organiseren. Met Sportservice Roermond zijn stap voor stap de mogelijkheden doorgenomen om samen tot een juiste invulling van het Event te komen, passend bij de doelen en doelgroep. Maatwerk is onze standaard.

Sportservice Roermond kiest voor:
Inschrijving
Digitaal startnummer & oorkonde
App met live tracking

Via sport en beweging laten zien wat er speelt in Roermond

Sportservice Roermond helpt inwoners het maximale uit zichzelf te halen en wegwijs te maken in het Roermondse verenigingsleven. Met het Virtual Event biedt zij haar inwoners een sportieve uitdaging. Daarnaast volgt wekelijks een artikel, blog, vlog of tip over hardlopen, wandelen en/of voeding. Kortom, het Virtual Event vormt de kapstok voor content en verbinding.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze specifieke case of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contactformulier
* = Verplicht veld

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2024 | Active Birds