Klantcase: Een unieke virtuele fundraiser van Vrienden van het Sophia

Ren je Rot voor Sophia, de virtuele fundraiser dat het Vrienden van het Sophia kinderziekenhuis heeft opgezet om geld op te halen voor de allerkleinste in het Sophia Moeder en Kind centrum! En dat is gelukt, er is maar liefst €19.559 opgehaald voor deze afdeling in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis!

Meedoen met de hele familie

Deelnemers konden 5 of 10 kilometer hardlopen of hoe Sophia het noemde: ‘in het zweet werken’. Voor de allerkleinste deelnemers was de kinderkilometer in het leven geroepen, zo was het evenement beschikbaar voor de hele familie!

Unieke Fundraiser!

Het Sophia Kinderziekenhuis koos ervoor dat alle deelnemers een sponsorpagina konden aanmaken, waardoor vrienden en familie hen konden sponsoren. Er zijn bij een virtuele fundraiser meerdere opties mogelijk. Laat je deelnemers bij de inschrijving een extra donatie doen aan jouw goede doel. Daarnaast is het ook mogelijk om een standaard donatie toe te voegen in het inschrijfgeld. Kortom, alle beetjes helpen!

Wil je meer weten over de donatie mogelijkheden voor jouw goede doel, waardoor het streefbedrag gehaald wordt?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Maak er een teamprestatie van!

Laat teams meedoen en activeer je achterban. Laat teams strijden om de snelste tijd, het hoogste donatiebedrag of de origineelste foto en naam. Stel een teamcaptain aan die de teaminschrijving compleet maakt. Teams kunnen bestaan uit 2 tot 10 deelnemers. In de app kunnen de groepen zich onderscheiden, zodat iedereen hen kan aanmoedigen!

Laat je inspireren

Elke organisatie heeft zijn eigen insteek, we denken graag met je mee over jouw doelen en hoe die het beste te behalen zijn. Samen kunnen we bedenken wat jouw organisatie nodig heeft om in een vernieuwde en creatieve manier invulling te geven aan jouw fondsenwerving!
Neem vrijblijvend contact met ons op om eens verder te praten.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze specifieke case of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contactformulier
* = Verplicht veld

Active Birds

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0)184 64 22 88
info@activebirds.nl

Nieuwbrief aanmelding

© 2024 | Active Birds